nyhed2

HOMO CONEXUS

Netværksmennesket

Fremtidens forbruger, medarbejder, menneske

Foredrag og debat med

MORTEN BAY

10. november 2010, kl, 19:00

Sorø Kultur- og fritidscenter, Frederiksvej 27, 4180 Sorø

Hvis man er – sådan ca. – mere end 35 år, er der stor risiko for, at man ikke helt for alvor forstår, at fremtidens mennesker - netværksmennesket , som er vokset op med  mobil, Facebook, Messenger, Twitter etc. -  er helt anderledes end én selv. At måden at opfatte sig selv og verden er forandret.

Ifølge Morten Bay findes allerede en ny type menneske, som overtager arbejdspladserne, som er de nye kunder i butikkerne, den nye unge i familien, og som stiller helt anderledes sociale krav til hinanden.

Og hvad enten du er læreren, der skal undervise dem, chefen, der skal forstå, hvad der motiverer dem eller du ”bare” er forælderen, der ikke forstår din teenager – så kom og hør dette foredrag.

Morten Bay er cand. mag i medievidenskab og filosofi med speciale i nye medier og nye mediebrugere. Han arbejder som journalist og new media ekspert i Los Angeles, og har skrevet bøgerne generation netværk og Homo conexus – netværksmennesket.

Det er et foredrag for dem der interesserer sig for, hvad der sker med mennesker, i samfundet og mellem mennesker – og hvorfor. I foredraget fortæller Morten Bay levende, underholdende og med masser af anekdoter om det historiske, naturvidenskabelige og socioøkonomiske forløb, der har bragt os frem til netværkssamfundet og skabt netværksmennesket.

Pris kr. 95,-

Billetbestilling hurtigst muligt!

Arrangeret af DOF Kurser Sorø

i samarbejde med AOF Sydvestsjælland

DOF Kurser Sorø

tlf. 6166 6314