Biodynamiske Grøntsager fra Kiselgården

Vi holder pause i august og forventer at starte op igen til september.

Kiselgården er et økologisk og biodynamisk gartneri ved Ugerløse, Midtsjælland, som har været drevet økologisk og biodynamisk siden 1985 af Ejgil og Lis Rasmussen, som stadig passer drivhusene med de mange krydderurter, mens frilandsgartneriet med grøntsagerne drives af deres søn Ask og hans kone Amy.

Biodynamik?

Den væsentligste forskel mellem økologisk- og biodynamisk dyrkning er den måde, jordens egne ressourcer anvendes til at give afgrøderne livskraft.  Kiselgårdens kvæghold giver gødning til markerne, og vi bruger biodynamiske præparater lavet bland andet af røllike, brændenælde, egebark, kamilleblomst og mælkebøtter i komposten, som giver øget sundhed til planterne, næringsstoffer til jorden, styrker jordens humuskvalitet og CO2-binding. I det biodynamiske jordbrug må man heller ikke bruge ikke-økologisk gødning, ej heller ikke-økologisk foder til dyrene, det vil sige at der er meget skrappe regler

Grøntsager fra Kiselgården til Naturbørnehuset

Nu har vi mulighed for at få leveret grøntsager fra Kiselgården til Naturbørnehuset i Munke Bjergby, i form af blandede grøntsagsposer til 150 kr. med årstidens grønt, men også for eksempel ekstra  gulerødder, kartofler m.m. - alt efter interesse.

Kontakt: Karen Rosalina, 5154 8102
Du henter grøntsagerne i skuret ved parkerings-pladsen på langs af Naturbørnehuset: